Sorten-icon Fajtakereső

találatok
Képviselőink
Katalógusok
Hibridkalászosok 2019
Őszi fajtakínálat 2019
HySEED 2019
Tavaszi fajtakínálat 2019
Ôszi és tavaszi takarmányborsó
Hibridkalászosok 2018
Őszi fajtakínálat 2018
Hibridbúza technológiai ajánlások
Viterra 2018
Összes katalógus

viterra®. Minden jót a talajának 2018-ban is.

A SAATEN-UNION több évtizedes hagyományokkal rendelkezik a köztes- és zöldtrágyanövények nemesítése terén, fejlesztéseiben a modern mezőgazdaság igényeire adott korszerű technológiai válaszok testesülnek meg. Évente mintegy 50 hektár területet ölelnek fel a tenyészkertek, a kísérleti fejlesztések parcellái, a magas szaporulati fokú vetőmag-előállítások valamint azok az ultramodern üvegházak, melyekben egész évben folyik a nemesítési, fejlesztési tevékenység és a rezisztencia-kutatás. A laboratóriumaikban elvégzett vizsgálatok mellett a nemzeti és nemzetközi kutatóintézetekkel és vállalatokkal folytatott együttműködések biztosítják a folyamatos fejlesztések alapját.

Extra minőségű vetőmag

A SAATEN-UNION köztes- és zöldtrágyanövények vetőmag-előállításainak központja évtizedek óta Magyarországon van, évente több ezer hektár a szerződött termeltetések nagyságrendje. A szaporító-területek gondos kiválasztása mellett a szántóföldi termelés és a vetőmagüzemi feldolgozás során alkalmazott folyamatos minőség-ellenőrzés biztosítja, hogy a forgalomba kerülő vetőmagok paraméterei felülmúlják a szabványok által megkövetelt értékeket. Ez a következetes minőségpolitika is hozzájárult ahhoz, hogy ma Európában a SAATEN-UNION vezető pozícióval rendelkezik a köztes- és zöldtrágyanövények valamint a fonálférgek (nematoda ssp.) elleni biológiai védekezés piacán, a cég és sikeres fajtáinak neve a magas minőség szimbólumává váltak. A legkorszerűbb vetőmagtisztító és -feldolgozó valamint nagyteljesítményű csomagoló berendezések garantálják, hogy az extra minőségű vetőmag időben rendelkezésre álljon a gazdálkodók számára.

Kiváló, a hatályos zöldítési és AKG feltételeknek megfelelő keverékek

A hosszútávon is sikeres és fenntartható növénytermesztés számára kulcsfontosságú a talajok termőképességének megőrzése ill. javítása. Illeszkedve a különböző vetésforgók által támasztott követelményekhez a viterra® termékcsaládban a jól ismert és a gyakorlatban is sikeresen alkalmazott köztesnövény komponensek intelligens kombinációja erősíti a talajjavító hatást. A keverékeket kiemelkedő technikai minőség, a szabvány előírásai feletti tisztaság és csíraképesség-értékek jellemzik, az összetevők pedig kizárólag fémzárolt tételekből kerülnek ki. A viterra® köztesnövény-keverékek folyamatos fejlesztés alatt állnak, a gyakorlati eredmények és tapasztalatok alapján optimalizáljuk őket. A VITAL, VITAL eco, SINALEX, TOPGRÜN, TRIOPLUS és RAPIDúj zöldítési keverékek 25 kg-os zsákban és 500 kg-os bigbag kiszerelésben, az AKG előírásaink megfelelő MIXAPIS 25 kg-os, a RANDSTREIFEN keverékek 20 kg-os csomagolásban kerülnek forgalomba.


Downloads