Sorten-icon Fajtakereső

találatok
Képviselőink
Katalógusok
Tavaszi fajtakínálat 2024
Őszi hibrid- és fajtakínálat 2023
viterra® 2023
Ôszi és tavaszi takarmányborsó
Összes katalógus

Impresszum

SAATEN-UNION Hungária Kft.
8132 Lepsény
Vasút u. 57.

Tel.: (+36) 22 / 585-202
Fax: (+36) 22 / 437-0056
E-Mail:
Internet: www.saaten-union.hu

Fejér Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Cg. 07-09-016078

EU-adószám: HU11819510
Adószám: 11819510-2-07

Ügyvezetők:
Blum Zoltán és Wolfgang Glaser

A tartalomért felelős:
Blum Zoltán

Layout/Artwork, Projektbearbeitung, CMS
leine-weber.net

HASZNÁLATI JOGOK

A tartalmak felhasználása/Szerzői jog: Örömmel vesszük, ha honlapunk tartalmait összekapcsolják más internetes oldalakkal. Azonban minden kép és szöveg a megadott képforrást, illetve a szerzőt megillető szerzői jog védelme alatt áll. Más honlapokon vagy a nyomtatott médiában való további felhasználás vagy közzététel azonban nem megengedett a szerző írásban megadott hozzájárulása nélkül. Utánnyomáshoz, sokszorosításhoz és/vagy közzétételhez a SAATEN-UNION kifejezett engedélyére van szükség.

Amennyiben felkeltette érdeklődését egy cikk további felhasználása, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot; felruházzuk a szükséges használati jogokkal és a cikket elküldjük fájlformátumban.

A felelősség kizárása

I. Felelősség a tartalmakért

1. A honlapunkon, valamint egyéb internetes megjelenéseinken (a SAATEN-UNION profiljaiban a közösségi oldalakon, mint például a Facebookon) közölt valamennyi információ csak az általános tájékoztatást szolgálja. Az információk lehetőséget biztosítanak az Önök számára, hogy tájékozódjanak a SAATEN-UNION vállalatról és az általunk felkínált szolgáltatásokról, valamint, hogy kapcsolatba lépjenek velünk. Erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy folyamatosan bővítsük aktualizáljuk az információs kínálatot. Internetes kínálatunk valamennyi tartalmát a legnagyobb gondossággal készítettük a közzétételt megelőzően ellenőriztük,ennek ellenére a tévedéseket nem lehet teljesen kizárni. Ezért vállalunk felelősséget a rendelkezésre bocsátott információk teljességéért, helyességéért aktualitásáért. Kérjük, mindig ügyeljen a mindenkori információ közzétételének dátumára.

2. A közösségi oldalakon, a profiljainkban a felhasználók által elérhetővé tett tartalmakat nem tekintjük a sajátunknak. Nem vagyunk kötelesek ellenőrizni a továbbított tárolt idegen információkat (például a felhasználók posztjait), nem vagyunk kötelesek kivizsgálni jogellenes tevékenységre utaló tényeket vagykörülményeket. Ez nem érinti az általános jogszabályi rendelkezésekben az információk eltávolítására, illetve felhasználásuk lehetetlenné tételére vonatkozóan előírt kötelezettségeket. Ezzel összefüggésben felelősségünk mindenesetre csak attól az időponttól fogva lehetséges, amikor tudomást szerzünk a konkrét jogsértésről. Megfelelő jogsértések ismertté válását követően az érintett tartalmakat természetesen haladéktalanul el fogjuk távolítani.

3. A fajtaleírásokat legjobb tudásunk szerint, a kísérleti eredmények és a megfigyelések figyelembevételével készítettük el. Azonban nem vállalunk felelősséget azért, hogy a fajtaleírások az egyes esetekben is helytállóak, mivel a növekedési feltételek jelentős ingadozásoknak vannak kitéve.

4. A termesztési ajánlások esetében példákról van szó, a termesztési ajánlások nem tükrözik a növényvédő szerek engedélyezésének aktuális helyzetét, nem helyettesítik az egyedi szaktanácsadást a helyszínen.

5. Fenntartjuk a jogot arra, hogy oldalaink egyes részeit vagy teljes internetes megjelenésünk előzetes bejelentés nélkül megváltoztassuk, kiegészítsük, töröljük, vagy a közzétételt ideiglenesen vagy véglegesen megszüntessük. A felhasználó nem támaszthat igényt arra, hogy internetes megjelenésünk bizonyos tartalmait a rendelkezésére bocsássuk.

II. Felelősség a linkekért

1. Internetes kínálatunk linkeket tartalmaz harmadik személyek olyan külső weboldalaihoz, amelyek kívül esnek felelősségi körünkön, és amelyek esetében a tartalmakra, illetve a weboldalak kialakítására nincs befolyásunk. Ezért az idegen tartalmakért nem vállalunk felelősséget. Ugyanez érvényes olyan külső weboldalak tartalmaira és kialakítására, amelyek hivatkoznak a mi weboldalunkra.

2. A SAATEN-UNION nem tartozik felelősséggel egy ilyen link segítségével elérhető oldal tartalmáért. A kapcsolódó oldalak tartalmáért mindenkor ezeknek az oldalaknak a szolgáltatója vagy üzemeltetője a felelős. Amennyiben külső weboldalakon jogsértések válnának ismertté számunkra, úgy a hozzájuk kapcsolódó linkeket haladéktalanul el fogjuk távolítani.